Betaalgemak
Betaalgemak
 
Seizoenspagina
Seizoenspagina
 
 
Binnendeur Schilderen? Ook voor het schilderen van uw binnendeur gaat u naar Schilder in uw regio

Binnendeur laten schilderen?

Ondanks dat houten binnendeuren minder gevoelig zijn voor slijtage dan houten buitendeuren, betekent dit niet dat u ze niet hoeft te onderhouden. Als u het schilderen van de binnendeuren lastig vindt of gewoon zeker wilt weten dat het goed gebeurt, is het inschakelen van Schilder in uw regio een uitstekend idee.

Wat doet Schilder in uw regio?

Naast het schilderen van uw binnendeur, kan onze schilder nog veel meer voor u betekenen. Zo kunnen wij, indien gewenst, tevens meteen de deurkozijnen en de ramen voor u schilderen. Ook voorzien wij u graag van advies met betrekking tot kleurgebruik en geven wij u tips zodat u kosten kunt besparen. Verder is het mogelijk om bij ons een periodiek onderhoudsplan op te stellen, zodat uw schilderwerk er altijd goed uit blijft zien.

De uniforme opleveringskeuring

Om een uniforme kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij met een opleveringskeuring. Deze keuring wordt door de schilder ondertekend op het opleveringsformulier, zodat hij verantwoordelijk is voor de geleverde prestatie. Daarnaast wordt het formulier door u ondertekend. Het formulier vormt een integraal geheel met de offerte waarin de eisen van de binnendeur en de eventuele uitsluitingen staan omschreven.

Wilt u weten wat het schilderen van uw binnendeur voor u gaat kosten? Vraag dan nu online een offerte aan.